Започна записването за приключенския лагер без компютри

За осма поредна година в продължение на седмица ще се наслаждаваме на лятото далеч от компютри и други електронни устройства. Ще се забавляваме на открито и ще се радваме на чист въздух и здравословна храна.

Дати на лагера: 2-8 юли 2018 г.

IMG_1380За кого е подходящ лагера:  деца от 7 до 12 години.  Важно условие за участие е подписана от родителите декларация за спазване правилника на лагера, който не допуска агресивно поведение и вулгарен език, но насърчава поддържането на позитивна и творческа среда.

Къде: За поредна година ще бъдем в комплекс „Романтика“ в с. Кръвеник, на 5 км от Априлци. Базата се намира високо в планината, и предлага чисти и уютни спални помещения със собствен санитарен възел, открит басейн, детска площадка и много пространство за тичане и игра на открито.

Програма на лагерните занимания:

 –  Интерактивни занятия по английски език ; Ателиета по театър, танци, логически задачи или приложни изкуства ; Състезателни отборни игри на открито за формиране на лидерски качества и умения за екипна работа; Конна езда; Вечери на талантите и изкуствата, песни и танци около лагерния огън; Разходки в планината със задачи за ориентиране и опознаване на природата.

IMG_1792 IMG_1714 IMG_1440 IMG_1067

IMG_1508

Цена и отстъпки за ранни записвания

В цената от 260.00 лева са включени: 6 нощувки със закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря; транспорт до хотелската база и обратно; ползване на басейн; конна езда; всички материали и пособия за лагерните занятия

Отстъпка за записвания до 20 април: 10% от цената

Отстъпка за второ дете от семейството: 25% от цената

Записване: в офиса на Центъра за европейски инициативи на бул. „Христо Ботев“ 106, офис 7.  Допълнителна информация можете да получите и на телефон 0887094124.

Краен срок за записване на участници: 31 май

Родителска среща преди отпътуване ще се проведе на 22 юни 2018 г. от 18.00 часа в конферентната зала на комплекс „Бухчева къща“ в Стара Загора.