ЦЕИ въвежда онлайн езиково обучение за всички клиенти

Скъпи клиенти,

Информираме ви, че всички занятия в школата  по чужди езици на ЦЕИ вече ще се провеждат онлайн. Това е стъпка, която планираме отдавна, а моментът за нейното въвеждане настъпи на фона на епидемиологичната обстановка в световен мащаб.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ОНЛАЙН УРОЦИТЕ:

  •  Може да ги провеждаме навсякъде и по всяко време
  •  Стимулира се вербалното общуване – това означава, че ще имате възможност да подобрите говорните си умения за сметка на невербалната комуникация (жестове, език на тялото)
  • Ще можем по-ефективно да използваме многобройни онлайн ресурси – видеоматериали и упражнения, с които да разнообразим нашите уроци
  • Ще спестите времето за придвижване до нашия офис и обратно като го посветите на други полезни неща – например, да си приготвите домашното за онлайн урока 🙂

Необходимо техническо оборудване:

Нужен ви е компютър, лаптоп, таблет или смартфон – т. е. работа може да ви свърши всяко устройство с достъп до интернет и работещо с някое от следните приложения: Skype, Viber, WhatApp, Messenger – по ваш избор.

Добре е да се оборудвате и със слушалки с микрофон, за да могат ръцете да останат свободни и да водите записки по време на уроците.

Очакваме ви. Запишете час на 0887094124 или eurocentresz@gmail.com